top of page
SUV met diamond cut velgen

RENA automotive helpt automotive organisaties hun winstgevendheid te verhogen

ONZE DIENSTEN

>  Aankoopondersteuning

>  Winstgevendheid & diversificatie

>  Operationele excellentie

>  Digitale versnelling

>  Business intelligence

ONZE DIENSTEN

Brainstorming tijdens een meeting

AANKOOPONDERSTEUNING

Kies op een onderbouwde manier de allerbeste tools in de markt dat het werk vergemakkelijkt. Na een grondige vergelijking van gereedschap, machines of software in de markt, ben je in staat de beste optie te selecteren die voldoet aan jouw noden en verwachtingen.

WINSTGEVENDHEID & DIVERSIFICATIE

Krijg zicht op de prestaties van je organisatie en op de winstgevendheid van elke activiteit. Ga met de risico’s en opportuniteiten aan de slag door bijvoorbeeld het stroomlijnen van kosten of het differentiëren van inkomstenbronnen.

Overleg tijdens een Business Meeting
Groepsoverleg tijdens een Business Meeting

OPERATIONELE EXCELLENTIE

Optimaliseer het werk en doe meer werk in minder tijd met minder kosten. Na een diagnose van de huidige situatie wordt er de op de meest impactvolle domeinen gewerkt, zoals het simplificeren en digitaliseren van processen, het op punt stellen van rollen en communicatielijnen, enz.

DIGITALE VERSNELLING

Gebruik ten volle bestaande software tools (bv. PlanManager, CarPack) die je dagdagelijks werk versnellen en vereenvoudigen. Haal het meeste uit de software door de instellingen af te stemmen op maat van jouw organisatie, en met duidelijke en praktische opleidingen.

Werken op een laptop
Business Meeting

BUSINESS INTELLIGENCE

Verbeter besluitvorming met datagedreven inzichten en ontdek welke zaken uw dringende aandacht nodig hebben. Een gecentraliseerd en compact dashboard geeft je de belangrijkste inzichten weer zodanig je in één oogopslag een compleet beeld hebt van één of meerdere vestigingen.

Diensten

TEAM

We beschikken over een uitgebreide expertise en ervaring in de auto-industrie. Daarnaast beschikken we over een ruim netwerk aan experten.

Alexander Alex Rehn

ALEXANDER REHN

Alexander werkte jarenlang als manager van een groot automotive netwerk in België. Hij heeft bijzondere affiniteit met alle financiële aspecten van automotive organisaties, de implementatie van geavanceerde IT tools en analytische dashboards.

Niels Aper

NIELS APER

Niels heeft jarenlange ervaring in consulting, met een focus op de auto-industrie in het specifiek. Hij heeft expertise in zowel strategie als de uitvoering ervan, waardoor hij succesvol de brug kan slaan tussen beide.

Home: Team

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken.

Bedankt! We antwoorden je zo snel mogelijk

Home: Contact
bottom of page